Telefon: +40-21.210.3170  Email: office@gtsspecialgas.eu
 
 

GTS Special Gas

Din competenta Autogas Nord si din experienta acumulata in patruzeci de ani de activitate in sectorul GPL, a luat nastere G.T.S. S.p.A, divizie specializata in comercializarea gazelor tehnice si pure (propan, izobutan si normalbutan) si a combinatiilor acestora.
Chiar din 1998 incepe activitatea GTS pe pietele de aerosol, spume si refrigerare si, datorita sigurantei si profesionalismului, GTS a devenit in doar cativa ani unul dintre operatorii de referinta ai pietii, atat pe plan national cat si international.In scopul de a garanta clientilor sai un serviciu punctual, rapid si eficient, GTS a decis chiar de la inceput sa investeasca intr-un parc auto propriu, care in prezent a ajuns la mai mult de 40 de unitati de diverse tipuri. Datorita acestei investitii, GTS poate livra produsele sale pe cale maritima, feroviara sau rutiera, avand astfel un serviciu tip "door-to-door".

GTS poate conta pe propriile sale depozite, unde produsele sunt aduse la calitatile cerute de catre client, prin intermediul proceselor avansate din punct de vedere tehnologic.

Utilizari

Spumele Expandate
Produsele noastre sunt utilizate in procesele de productie de panouri izolante folosite in constructii, de panouri pentru izolarea celulelor frigorifice si de caserole pentru ambalarea produselor alimentare.

Propulsoare Aerosoli
Produsele noastre sunt folosite pentru productia si confectionarea spray-urilor, in mod particular in sectoarele chimic si farmaceutic, in produsele pentru cosmetice, deodorante, insecticide si in productia spray-urilor vopsea auto sau lubrifianti.

Refrigerare
Produsele noastre sunt utilizate in circuitele de refrigerare la frigidere, aparate de aer conditionat, etc., ca o alternativa la fluidele folosite inca, dar cu optime recomandari atat din punct de vedere tehnic cat si ecologic.

Gaze tehnice si pure
Produsele noastre sunt utilizate pentru cercetare stiintifica si pentru amestecuri standard in testarile de calibrare.

Termeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2013 : gtsspecialgas.ro    Webdesign : Eurodata Serv