Telefon: +40-21.210.3170  Email: office@gtsspecialgas.eu
 
 

GTS Special Gas

Din competenta Autogas Nord si din experienta acumulata in patruzeci de ani de activitate in sectorul GPL, a luat nastere G.T.S. S.p.A, divizie specializata in comercializarea gazelor tehnice si pure (propan, izobutan si normalbutan) si a combinatiilor acestora.
Chiar din 1998 incepe activitatea GTS pe pietele de aerosol, spume si refrigerare si, datorita sigurantei si profesionalismului, GTS a devenit in doar cativa ani unul dintre operatorii de referinta ai pietii, atat pe plan national cat si international.In scopul de a garanta clientilor sai un serviciu punctual, rapid si eficient, GTS a decis chiar de la inceput sa investeasca intr-un parc auto propriu, care in prezent a ajuns la mai mult de 40 de unitati de diverse tipuri. Datorita acestei investitii, GTS poate livra produsele sale pe cale maritima, feroviara sau rutiera, avand astfel un serviciu tip "door-to-door".

GTS poate conta pe propriile sale depozite, unde produsele sunt aduse la calitatile cerute de catre client, prin intermediul proceselor avansate din punct de vedere tehnologic.

Normalpentan

Derivat din distilarea si prelucrarea petrolului.

Apartine categoriei de hidrocarburi saturate.

In compozitia comerciala poate contine mici cantitati de alte hidrocarburi (izopentan, hexan).

Aplicatii/utilizari: producerea de frigidere si de termometre; anestezic; solvent industrial; agent expansiv pentru materiale plastice; constituent al benzinei auto.

Descarca Fisa Tehnica NORMALPENTANTermeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2013 : gtsspecialgas.ro    Webdesign : Eurodata Serv