Telefon: +40-21.210.3170  Email: office@gtsspecialgas.eu
 
 

GTS Special Gas

Din competenta Autogas Nord si din experienta acumulata in patruzeci de ani de activitate in sectorul GPL, a luat nastere G.T.S. S.p.A, divizie specializata in comercializarea gazelor tehnice si pure (propan, izobutan si normalbutan) si a combinatiilor acestora.
Chiar din 1998 incepe activitatea GTS pe pietele de aerosol, spume si refrigerare si, datorita sigurantei si profesionalismului, GTS a devenit in doar cativa ani unul dintre operatorii de referinta ai pietii, atat pe plan national cat si international.In scopul de a garanta clientilor sai un serviciu punctual, rapid si eficient, GTS a decis chiar de la inceput sa investeasca intr-un parc auto propriu, care in prezent a ajuns la mai mult de 40 de unitati de diverse tipuri. Datorita acestei investitii, GTS poate livra produsele sale pe cale maritima, feroviara sau rutiera, avand astfel un serviciu tip "door-to-door".

GTS poate conta pe propriile sale depozite, unde produsele sunt aduse la calitatile cerute de catre client, prin intermediul proceselor avansate din punct de vedere tehnologic.

Logistica si servicii

Transport si Depozitare
In scopul de a garanta clientilor sai un serviciu punctual, rapid si eficient, GTS a decis chiar de la inceput sa investeasca intr-un parc auto propriu, care in prezent a ajuns la mai mult de 40 de unitati de diverse tipuri. Datorita acestei investitii, GTS poate livra produsele sale pe cale maritima, feroviara sau rutiera, avand astfel un serviciu tip "door-to-door".

Depozitare
GTS poate conta pe propriile sale depozite, unde produsele sunt aduse la calitatile cerute de catre client, prin intermediul proceselor avansate din punct de vedere tehnologic.

Servicii
GTS isi urmeaza propriii sai clienti in renovarea vechilor instalatii, furnizand suportul tehnic necesar pentru siguranta acestora, in conformitate cu normativele in vigoare si cu referire la permisele si documentatiile necesare, relative la gestiunea acestora.

Serviciul de asistenta tehnica se adreseaza si noilor societati carora, ca si GTS, le pasa de problemele mediului inconjurator si care intentioneaza sa inlocuiasca produsele actuale, derivate din CFC si HFC si recunoscute ca fiind daunatoare pentru mediu, cu produse ecologice.

GTS furnizeaza asistenta tehnica, consultanta la stocarea si canalizarea R600a (izobutan) si R290 (propan) societatilor ce produc frigidere pentru piata domestica si industriala si aparate de aer conditionat, urmarind in mod continuu normativele privind siguranta.Termeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2013 : gtsspecialgas.ro    Webdesign : Eurodata Serv