Telefon: +40-21.210.3170  Email: office@gtsspecialgas.eu
 
 

GTS Special Gas

Din competenta Autogas Nord si din experienta acumulata in patruzeci de ani de activitate in sectorul GPL, a luat nastere G.T.S. S.p.A, divizie specializata in comercializarea gazelor tehnice si pure (propan, izobutan si normalbutan) si a combinatiilor acestora.
Chiar din 1998 incepe activitatea GTS pe pietele de aerosol, spume si refrigerare si, datorita sigurantei si profesionalismului, GTS a devenit in doar cativa ani unul dintre operatorii de referinta ai pietii, atat pe plan national cat si international.In scopul de a garanta clientilor sai un serviciu punctual, rapid si eficient, GTS a decis chiar de la inceput sa investeasca intr-un parc auto propriu, care in prezent a ajuns la mai mult de 40 de unitati de diverse tipuri. Datorita acestei investitii, GTS poate livra produsele sale pe cale maritima, feroviara sau rutiera, avand astfel un serviciu tip "door-to-door".

GTS poate conta pe propriile sale depozite, unde produsele sunt aduse la calitatile cerute de catre client, prin intermediul proceselor avansate din punct de vedere tehnologic.

Propan

Derivat din distilarea si prelucrarea petrolului, prin separare si diverse procese chimice. In compozitia comerciala poate contine mici cantitati de alte hidrocarburi saturate (etan, izobutan si butan) sau nesaturate (propilena).

Nu contine 1.3-butadiena in cantitate superioara la 0.1%. Substanta clasificata ca fiind periculoasa pentru sanatate, conform Legii nr. 256/1974, cu aplicare din 28.01.1992.

Nu contine substante clasificate Xn-Xi-C-T.

Descarca Fisa Tehnica PROPANTermeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2013 : gtsspecialgas.ro    Webdesign : Eurodata Serv